17 mei 2024
Thumbnail voor Christoph Klenner versterkt Management Team EURAM

Christoph Klenner versterkt Management Team EURAM

LEUVEN - Christoph Klenner, travel tech ondernemer en investeerder, is aangewezen om vanaf oktober het management team van EURAM te komen versterken. Onder begeleiding van Klenner is EURAM van plan om het Planisto-platform uit te rollen naar de brede reismarkt. Daarnaast is EURAM actief op zoek naar externe investeerders om het platform nu breed te schalen en vermarkten.


Het Planisto-platform wordt zowel aan suppliers, touroperators, OTA's en reisagenten aangeboden en laat toe om voor de eindconsument volledige reizen samen te stellen, die ook meteen geboekt kunnen worden.

Klenner is geen onbekende in het vakgebied en heeft een internationale carrière in travel tech. Zo is hij één van de oprichters van de start-up Helios Technologies en trad hij op als seed investor in bedrijven zoals The Luxe Week en Style Search. Tot 2018 leidde Klenner de Europese koepelorganisatie voor travel tech platformen genaamd Eu Travel Tech, waartoe onder andere Amadeus, Booking.com, Expedia en Tripadvisor behoren.

Positionering verbeteren
Met de versterking van Klenner wilt EURAM het Planisto Travel Platform en Creative Packaging breder profileren, zowel geografisch als qua doelgroep, en hiervoor investeerders aantrekken. Hij focust zich op Strategic Partnerships & Investors en zal zich verder bezighouden met het dagelijks management.

Veel potentie
“Ik heb in mijn carrière heel wat bedrijven in travel tech begeleid en van dicht bij gevolgd. De technologie van Planisto maakte meteen indruk op mij vanwege het technisch vernuft, de uitgebreide mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid”, aldus Christoph Klenner. “Het verbaasde mij dan ook niet dat Planisto recent als finalist eindigde op de HEDNA Conference in Parijs. Ik ben er van overtuigd dat het potentieel zeer groot is. Om mij te engageren is niet alleen de oplossing belangrijk maar zeker ook de mensen die er achter staan”