12 mei 2024
Thumbnail voor Corendon beloont beste accommodaties met ‘Hotel of the Year Award 2022’

Corendon beloont beste accommodaties met ‘Hotel of the Year Award 2022’

BADHOEVEDORP - Tijdens het Corendon Partner Event op 12 januari zijn de jaarlijkse Hotel of the Year Awards toegewezen aan de beste accommodaties van de organisatie voor 2022. Op basis van klantenbeoordelingen en reviews van afgelopen jaar wordt er bepaald welke partijen de titel in ontvangst mogen nemen.


De Corendon Hotel of the Year Awards zijn onderverdeeld in acht categorieën waaronder eten, service, kamers, klantvriendelijkheid en prijs/kwaliteit. Voor elke vakantiebestemming wordt er per categorie een winnaar gekozen.

Special Partner Award
Naast de Hotel of the Year Awards zijn er ook vier bijzondere prijzen uitgereikt aan de partijen die het best scoren op het gebied van algehele kwaliteit, populariteit en partnerschap. De Special Partner Award werd toegekend aan Side Star Hotels, Pelagos en Fergus Hotels. De Spaanse hotelgroep Iberostar werd gekozen als meest duurzame hotelketen en mocht de Green Award in ontvangst nemen.

Green Award
Dit jaar reikte Corendon voor het eerst een Green Award uit. Met dit award wilt de vakantieketen haar partners inspireren om zich ook in te zetten voor duurzaamheid. Iberostar mocht als eerste partij de Green Award in ontvangst nemen. Zo is er bijvoorbeeld op geen één locatie van de hotelgroep nog wegwerpplastic te vinden en hebben ze de ambitie gesteld om in 2023 volledig CO2-neutraal te opereren. Dit is twintig jaar eerder dan de afgesproken norm in de hospitality branche.