25 oktober 2024
Thumbnail voor Corendon breidt aanbod uit met Grecotel

Corendon breidt aanbod uit met Grecotel

Vanaf het zomerseizoen van 2024 breidt Corendon haar aanbod uit met maar liefst 15 nieuwe hotels en resorts van Grecotel, een Griekse hotelketen. Deze nieuwe toevoegingen omvatten 8 hotels op Kreta, 4 op Corfu, 2 op Kos en één op Rhodos.


Grecotel heeft door de jaren heen tal van internationale prijzen in de wacht gesleept en staat bekend om haar toewijding aan gastronomie en service.

Aanwinst op zonvakanties
Atilay Uslu, de oprichter van Corendon, zegt trots te zijn op de samenwerking. "Onze klanten zoeken kwaliteit en waarderen uitstekende service en lekker eten. De Grecotel-keten voldoet perfect aan deze wensen. Het feit dat we alle hotels aan ons aanbod toevoegen op de bestemmingen waarop we vliegen, is echt een aanwinst voor onze zonvakanties op de Griekse eilanden."

Boekingen lopen vol
Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel, is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking. "We zijn zeer blij dat Corendon voortaan één van onze partners wordt op de Nederlandse & Belgische markt, en dat met een zeer uitgebreid aanbod van maar liefst 15 van onze hotels! Er vroeg bij zijn is de boodschap, want de boekingen voor zomer '24 lopen als een trein!"