12 mei 2024
Thumbnail voor Corendon en Rotterdam Unlimited vieren samen Zomercarnaval

Corendon en Rotterdam Unlimited vieren samen Zomercarnaval

Badhoevedorp - Corendon, restaurant Mondi en Rotterdam Unlimited bundelen hun krachten om samen het Zomercarnaval in Rotterdam te vieren. Dat maakt Corendon vandaag bekend. Met deze samenwerking vraagt Corendon extra aandacht voor de Caribische keuken en cultuur. Ook haar directe vluchten naar Curaçao staan in de spotlight.


Het Zomerfestival wordt op 28 en 29 juli gehouden waarbij Corendon een VIP Deck op het stadhuisplein creëert. Met hapjes en drankjes van restaurant Mondi en muziek van Pal Mundo zet Corendon Curaçao in de spotlight. "We hebben Curaçao in ons hart gesloten en we zetten ons in om de onderlinge relatie verder uit te bouwen met een focus op de lange termijn. Dat deden we al met onze vakanties en onze eigen hotels op Curaçao, en vanaf november ook met eigen vluchten. Ook in Nederland willen we onze band met de Cariben benadrukken en het Zomercarnaval is daarvoor een prachtige gelegenheid”, zegt Atilay Uslu, oprichter van Corendon.

Ook Eva van Vegt, organisator van Rotterdam Unlimited Zomercarnaval, kijkt uit naar het event. "Wij verwelkomen Corendon van harte als partner en kijken uit naar weer een onvergetelijke editie van het Zomercarnaval. De link met Curaçao is ook voor ons heel logisch. Het Zomercarnaval is immers ontstaan als Antilliaans feest.”

Later dit jaar opent Corendon haar derde hotel op Curaçao met de naam The Rif at Mangrove Beach.