11 mei 2024
Thumbnail voor Corendon gaat samenwerking aan met Griekse hotelketen Mitsis

Corendon gaat samenwerking aan met Griekse hotelketen Mitsis

BADHOEVEDORP - Corendon sluit een samenwerking met de Mitsis-groep waardoor klanten vanaf het zomerseizoen van 2023 kunnen kiezen uit zeventien nieuwe hotels en resorts. De Griekse hotelketen is volgens de reisorganisatie een begrip en staat garant voor een “excellente service, onberispelijke faciliteiten, uitstekende restaurants en dat op geweldige locaties”.


Vier hotels van de Mitsos-keten bevinden zich op Kreta, vijf op Kos en acht op Rhodos. “Stuk voor stuk hotels uit het premium segment die inzetten op luxe, beleving, gastronomie en een hoogwaardige all-inclusive service. Op Kos staat bijvoorbeeld het Blue Domes Resort, het meest luxueuze 5-sterrenresort op het eiland, met maar liefst elf restaurants, zes bars, een eigen wellnesscentrum en conciergeservice”, aldus de aankondiging van Corendon. De aankomende weken komen de hotels online in de verkoop.

Ambitie op Griekse eilanden
“Het is met trots dat we dit partnership aankondigen”, zegt Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “Onze klanten gaan voor kwaliteit en houden van een uitmuntende service en lekker eten. De Mitsis hotels beantwoorden perfect aan die vraag. Dat wij hen kunnen toevoegen aan ons aanbod is niet alleen een teken dat we vertrouwen hebben in de toekomst van de reissector, maar geeft ook blijk van de ambitie die we hebben op de Griekse eilanden.”