11 mei 2024
Thumbnail voor Corendon introduceert Caribische gerechten aan boord van vluchten naar Curaçao

Corendon introduceert Caribische gerechten aan boord van vluchten naar Curaçao

BADHOEVEDORP - Reizigers op de directe Corendon-vlucht tussen Amsterdam en Curaçao kunnen vanaf 3 november Caribische maaltijden nuttigen. Donderdagavond vond een proefsessie plaats in de Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp.


De gerechten aan boord zijn samengesteld door Justin Niesen, chef-kok van restaurant Mondi in Amsterdam. De vakantie naar Curaçao begint volgens Corendon op deze manier al aan boord van het vliegtuig. “Passagiers kunnen straks genieten van een smakelijk pasteitje als snack en een warme maaltijd van Mondi”, aldus Corendon. “Ze hebben de keuze uit Antilliaanse stobá met vlees, chicken coconut of een vegetarische variant met bloemkool of rode biet geserveerd met een salade, broodje, toetje en een drankje naar keuze. Op de nachtvlucht van Curaçao naar Amsterdam wordt geen snack geserveerd maar een continentaal ontbijt in Mondistijl.”

Corendon voert de vluchten van en naar Curaçao uit met een Airbus A350-900 van World2Fly. Er is entertainment aan boord en WiFi-service tegen betaling. Daarnaast is er een Only Adult-zone voorin het vliegtuig waar alleen passagiers vanaf 16 jaar een stoel kunnen reserveren.