19 juli 2024
Thumbnail voor Corendon neemt reismerk Karin’s Choice over: Voor reizigers die net even wat anders willen

Corendon neemt reismerk Karin’s Choice over: Voor reizigers die net even wat anders willen

BADHOEVEDORP - Corendon kondigt aan reismerk Karin’s Choice over te nemen. Het kantoor van Karin’s Choice, inclusief haar medewerkers, verhuist naar het hoofdkantoor van Corendon in Badhoevedorp. Willem Langenberg draagt namens Corendon de verantwoordelijkheid voor het nieuwe merk.

Hoewel Corendon bekend staat met haar focus op luxueuze all-inclusive hotels, richt reismerk Karin’s Choice zich op reizigers die het "net even anders" willen. Vakantiegangers die met Karin’s Choice op reis gaan hebben volgens de reisorganisatie de keuze uit sfeervolle en kleinschalige accommodaties gelegen in bijvoorbeeld Portugal, Spanje, Italië, Curaçao en Griekenland. “Vliegreis, verblijf en huurauto zijn inclusief, alles wordt in één keer geregeld”, aldus de reisorganisatie.

Langenberg begon in 2015 met zijn carrière bij Corendon en is ook verantwoordelijk voor GOfun jongerenreizen. Hij wist het merk uit te breiden naar 15.000 reizigers per jaar. “Net als Gofun is Karin’s Choice een nicheproduct binnen het portfolio van Corendon. Ik kijk ernaar uit om het merk samen met het team verder door te ontwikkelen”, laat Langenberg weten.