19 april 2024
Thumbnail voor Corendon opent eerste reisbureau in Willemstad

Corendon opent eerste reisbureau in Willemstad

Corendon opent de deuren van haar eerste reisbureau in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Sinds november vorig jaar biedt de reisorganisatie lijnvluchten aan tussen Amsterdam en Curaçao, en met de opening van het reisbureau wil Corendon het voor reizigers op het eiland makkelijker maken om hun vluchten te plannen en te boeken.

Het reisbureau, waar mensen nu al terecht kunnen, wordt officieel geopend op 9 april 2024. Het bureau biedt verschillende diensten aan, waaronder vluchtboekingen, boeken van pakketreizen naar Europa, Turkije en Afrika, en de verkoop van dagpassen voor het Corendon Mangrove Resort en het Mangrove Aquapark. Ook is het mogelijk om in het reisbureau op Curaçao een kamer te boeken in een van de drie Corendon-hotels in Amsterdam: het College Hotel, Corendon Village en Corendon City. Het reisbureau is gevestigd in een prachtig monumentaal pand naast The Ritz Village hotel.

Atilay Uslu, mede-oprichter en eigenaar van Corendon, over de nieuwe locatie: "Curaçao is onze parel in de Cariben, daarom bieden we lijnvluchten aan naar het mooie eiland. Met ons nieuwe reisbureau in Willemstad zorgen we ervoor dat ook mensen op het eiland moeiteloos hun vliegreis kunnen plannen naar Nederland, of naar een Corendon-vakantie nog verder weg."