12 mei 2024
Thumbnail voor Corendon pakt groots uit op Vakantiebeurs

Corendon pakt groots uit op Vakantiebeurs

BADHOEVEDORP - Corendon staat met de grootste stand ooit, ruim 350m2, op de komende editie van de Vakantiebeurs in Utrecht. In het zogenoemde Corendon Club House zijn een grote bar, een entertainment podium, aparte vergaderruimtes en boekingsbalies aanwezig. Bezoekers kunnen zo direct hun vakantie boeken bij de stand.


Ook andere merken als Karin’s Choice en Stip Reizen zijn aanwezig op de stand. Stip Reizen heeft zelfs een raceauto meegebracht om haar Formule 1-reizen te promoten.

Rondom het Corendon Club House staan dertig hotelpartners van alle bestemmingen die Corendon aanbiedt. Verder deelt de reisorganisaties de komende week verschillende nieuwtjes op de beurs, zijn er presentaties en liveoptredens.

Dick Gussen, Director of Brand & Media Partnerships van Corendon, zegt: “Deze stand is ontwikkeld om mee te gaan in de nieuwe trend van beurzen, want een beurs zoals vroeger is passé. Het is meer een beleving die we neerzetten dan de standaard stand die je vaak op een beursvloer ziet. Geen balie na balie met folders, maar we roepen juist een vakantiesfeer op. Ik zie de toekomst van de Vakantiebeurs meer als een vakantiefestival met veel ruimte voor culinaire- en live entertainment.”

Op de Vakdag, die woensdag 11 januari plaatsvindt, organiseert Corendon haar jaarlijkse borrel van 16:00 tot 18:00.