11 mei 2024
Thumbnail voor Corendon start samenwerking met NoLongerLost voor terugvinden verloren bagage

Corendon start samenwerking met NoLongerLost voor terugvinden verloren bagage

BADHOEVEDORP - Corendon kondigt een samenwerking aan met NoLongerLost, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het terugvinden van verloren voorwerpen. Vanaf vandaag, 1 juni, wordt door Corendon een bagagelabelsysteem in gebruik genomen waarbij verloren bagage ‘snel en efficiënt’ kan worden terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaars.


Tijdens de afhandeling krijgt je bagage, tegen betaling van 7,95 euro per stuk, een label met een unieke QR-code. Voor het gebruik is geen app nodig, eerlijke vinders kunnen de QR-code scannen en via het ‘people powered platform’ anoniem in contact komen met de eigenaar van het verloren voorwerp. De bagagelabels zijn via de website van Corendon te bestellen.

“Bij Corendon streven we er voortdurend naar om de klantervaring te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften van onze reiziger”, stelt Debora de Roos, Directeur Marketing van Corendon. “Met dit labelsysteem kunnen we een snelle en efficiënte oplossing bieden voor de frustratie die gepaard gaat met het kwijtraken van persoonlijke bezittingen tijdens een reis.”

De samenwerking met Corendon markeert voor NoLongerLost een belangrijk mijlpaal. “We delen dezelfde visie om de frustratie van het verliezen van waardevolle items tijdens het reizen te verminderen. Met het NoLongerLost labelsysteem kunnen we de hereniging tussen verloren voorwerpen en hun eigenaren versnellen en tegelijkertijd de stress van reizigers verminderen”, aldus Gino de Vin en Marco Gons, Co-founders van NoLongerLost.