12 juli 2024
Thumbnail voor Corendon stopt met reismerk MarisLife

Corendon stopt met reismerk MarisLife

LIJNDEN - Corendon stopt met het label MarisLife, dat was gericht op reizen voor alleenstaande ouders en hun kinderen. De aanhoudende gevolgen van COVID-19 zijn de reden dat we hebben moeten besluiten te stoppen”, aldus oprichter Mariska Nunes.


MarisLife bood alleenstaande ouders de mogelijkheid om samen met hun kinderen een reis te boeken waarbij het reisgezelschap bestond uit soortgelijke, alleenstaande ouders met kinderen. “Het gevoel om een platform te kunnen bieden voor ouders die zo met elkaar in aanraking komen en waarbij de kinderen ook altijd wel iemand hebben om mee te spelen is de kers op de taart”, schrijft Nunes daarover in een blog, waarin ze het einde van het merk aankondigt.

“De ondernemers onder ons zullen het wellicht begrijpen. Afstand doen van je eigen bedrijf voelt toch een beetje als afscheid nemen van je eigen kind. Gelukkig is dat laatste altijd maar voor een paar nachtjes. Het is niet alleen voor ons een bittere pil. Mijn gedachte zijn ook vaak bij de alleenstaande ouders, die het vóór tijden van COVID-19 wellicht al zwaar hadden, en voor wie het wellicht nu nóg zwaarder is geworden. Toch ben ik hoopvol naar de toekomst. Zodra we weer enigszins wat meer vrijheid krijgen, ligt de wereld aan onze voeten en biedt Corendon óók voor alleenstaande ouders de meest kindvriendelijke reizen aan. Ik houd mooie herinneringen aan een prachtige tijd!”

Klanten die een reis hadden geboekt bij MarisLife en waarvan hun reis door COVID-19 is geannuleerd kunnen hun voucher besteden bij Corendon.