14 juli 2024
Thumbnail voor Covadonga is Service Agent bij FTI: ‘Hier staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel’

Covadonga is Service Agent bij FTI: ‘Hier staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel’

SCHIPHOL - Service agent Covadonga werkt als eindverantwoordelijke op de groepsafdeling van FTI en werkt inmiddels vier jaar met veel plezier bij de reisorganisatie. Inmiddels ziet FTI de boekingen weer goed aantrekken en merkt het team dat het vertrouwen van zowel de klant als de reisagent is gebleven. In de Career Special vertelt Covadonga over haar functie bij FTI.


Wat het werken bij FTI voor Covadonga zo bijzonder maakt, is de diversiteit. “Geen dag is hierdoor hetzelfde. We werken met een klein, hecht team waardoor je meerdere facetten van het bedrijf leert kennen. Dit biedt mogelijkheden om door te groeien, mede dankzij de open cultuur en laagdrempeligheid.” Het nemen van initiatief binnen het team wordt zeer gewaardeerd en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij FTI. “Ikzelf heb mij kunnen specialiseren in de werkzaamheden op de groepsafdeling en ben uiteindelijk de verantwoordelijke voor deze afdeling geworden. Als je jezelf graag wilt ontwikkelen, is FTI zeker de juiste werkgever voor jou.”

Covadonga heeft in de afgelopen jaren geleerd dat het in turbulente tijden belangrijk is om een fijn team om je heen te hebben. “Op die manier kun je elkaar motiveren en inspireren en je leert kritisch naar het bedrijf en de processen te kijken waardoor het je uiteindelijk sterker maakt. Hierdoor heb ik altijd het vertrouwen gehad dat het weer goed zou komen.” Inmiddels trekken de boekingen weer goed aan en de reisorganisatie kijkt uit naar een zonnige toekomst met veel mogelijkheden en ruimte om te groeien. “Dat samen met een mooi team, waar jij onderdeel van kunt zijn.”

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij FTI en welke tips Covadonga heeft voor degenen die in de reisindustrie willen werken? Lees dan het hele gesprek in onze Career Special.