11 mei 2024
Thumbnail voor Crossing Rivers nieuw riviercruise-reismerk van Ilse Maassen

Crossing Rivers nieuw riviercruise-reismerk van Ilse Maassen

BENNEKOM – Ilse Maassen is eind 2022 gestart als persoonlijk TUI at Home-reisadviseur. Afgelopen maand heeft Ilse daarnaast uit enthousiasme het nieuwe riviercruise-reismerk Crossing Rivers gelanceerd.


Onder het label Crossing Rivers worden vernieuwende riviercruises aangeboden naar de mooiste locaties aan de rivieren. “Daarmee richt ik mij vooral op een jonger publiek en op groepen. Ik wil mijn klanten zo graag laten zien dat een riviercruise meer is dan het bekende ‘reisje langs de Rijn’. Het is een hele prettige manier van reizen. Het comfort van het schip, de mooie hutten, hoogstaande service en de culinaire maaltijden zorgen ervoor dat het je aan boord aan niets ontbreekt”, aldus Ilse Maassen. 

Crossing Rivers: riviercruise, maar dan anders
Wat deze riviercruise echt anders maakt? “Crossing Rivers zorgt voor: luxe en eigentijdse schepen, eigen Nederlandstalige reisleiding, reizen op basis van volpension en vele extra’s en ook all-inclusive is mogelijk. Tijdens de cruise wordt zoveel mogelijk ‘s nachts gevaren, dus overdag is er alle tijd om een stad te bezoeken, te relaxen of om deel te nemen aan één van de verrassende activiteiten. In de avond is er bruisende live-music, een pubquiz, cocktailworkshops en meer”, vertelt Ilse.

Deelcharters riviercruise
Reisaanbieders die zelf ook een vernieuwende riviercruise willen aanbieden aan individuele klanten of groepen, kunnen samenwerken met Ilse. “Dat is een ideale mogelijkheid, wanneer een heel schip afhuren te veel is voor een reisaanbieder. Daarom bieden wij de mogelijkheid om al enkele hutten bij ons in te kopen. De rest regelen wij, van reservering tot uitvoering van de reis.”

Eén cruise, drie kerstmarkten
In december 2023 gaat Ilse meteen goed van start met een 4-daagse Kerst-riviercruise. "De reis gaat van Düsseldorf naar Koblenz en Keulen waarbij er voldoende tijd is om de sfeervolle kerstmarkten te bezoeken, maar ook om deel te nemen aan een verrassende wandeling, smakelijke bierproeverij of met een excursie de meer bijzondere highlights van de stad te ontdekken. Aan boord zal het aan niets ontbreken, waaronder goed verzorgde diners en live bands", sluit Ilse af.

Kijk voor meer informatie op www.crossing-rivers.nl.

Crossing-rivers is aangesloten bij VZR Garant