18 april 2024
Thumbnail voor Cynthia Ashof blaast onderneming nieuw leven in en sluit zich aan bij United Travel

Cynthia Ashof blaast onderneming nieuw leven in en sluit zich aan bij United Travel

CUIJK - Met een grote passie voor reizen en een tikkeltje eigenwijsheid heeft Cynthia Ashof jarenlang gewerkt onder “haar eigen vlag” als zelfstandig ondernemer met Treasury Travel. Na een andere droom verwezenlijkt te hebben, besloot Cynthia haar onderneming nieuw leven in te blazen en zich aan te sluiten bij United Travel. “Dit geeft vooral veel rust”, vertelt Cynthia in gesprek met Reisbizz.nl.


In 2007 startte Cynthia haar eigen onderneming genaamd Treasury Travel. “Na een auto-ongeluk en drie jaar revalidatie als gevolg realiseerde ik mij dat het leven zo voorbij kan zijn. Ik ben mijn hart gaan volgen en wilde alleen dingen doen waar ik gelukkig van word en van droom. Twee dromen stonden hoog bovenaan: zelfstandig ondernemen en veel reizen. Vanuit daar is Treasury Travel ontstaan.” De naam is ontstaan vanuit haar grote liefde voor het land Jordanië, als ode aan de verborgen Nabateër stad Petra en haar magische Treasury.

Voordat Cynthia zich aansloot bij United Travel was ze volledig onafhankelijk en werkte ze, zoals ze dat zelf mooi zegt, onder haar eigen vlag. “Ik ben een eigenwijs mens en ik wilde niet dat mijn ideeën verstoord of beïnvloed zouden worden door andere mensen of instanties.” Dat heeft een lange tijd goed gewerkt. Tot Cynthia’s werkkapitaal grotendeels op ging aan borg bij instanties die garant staan voor haar klanten. “Dat was op een gegeven moment niet leuk en werkbaar meer.” Toen corona aanbrak, legde Cynthia direct alle werkzaamheden stil. “Eigenlijk was het een zegen, dat zetje had ik net nodig. Een half jaar later heb ik alle klanten terugbetaald en besloot ik mijn derde droom te volgen: het opknappen van een oude boerderij in Portugal.”

Thuisgevoel
In 2022 pakte Cynthia op waar ze gebleven was en ging ze vol nieuwe energie en ideeën verder. Sinds deze maand doet ze dat onder de vlag van United Travel. “Afgelopen oktober begon mijn reisbloed weer te kriebelen. Voor corona had ik een aantal keer contact gehad met United Travel en dat sprak mij enorm aan. Vanwege corona en mijn tijd in Portugal koos ik even anders.” Cynthia nam de beslissing om haar reisonderneming nieuw leven in te blazen en hoefde niet te lang na te denken over de eerste stap. “Ik nam direct contact op met United Travel.”

Voor Cynthia’s klanten verandert niets. “Mijn werkwijze is hetzelfde. Het enige verschil is dat ze via mij nu ook pakketreizen kunnen boeken.” Voor Cynthia zelf geeft het vooral rust om aangesloten te zijn bij de partij. “Hiervoor heb ik veertien jaar lang 24/7 aangestaan. Nu zijn er mogelijkheden om het werk makkelijker te maken. Als ik nu zelf een keer op vakantie wil, kan een collega mijn werk waarnemen. Dat geeft rust.” Buiten dat heeft United Travel voor Cynthia veel te bieden. “Alles wat ik nodig heb, hebben zij in huis en is makkelijk te vinden in de tools die zij aanbieden. Er is ondersteuning, ze bieden trainingen en het team bestaat uit lieve mensen die erg behulpzaam zijn. Ik voel me al aardig thuis.”