18 april 2024
Thumbnail voor D-reizen St. Willebrord tijdelijk gesloten vanwege brand

D-reizen St. Willebrord tijdelijk gesloten vanwege brand

In de nacht van zondag op maandag is er volgens de politie een bestelbus in brand gestoken op de Sportparkstraat in St. Willebrord. Het vuur heeft zich verspreid naar een aangrenzend huis en het naastgelegen D-reizen reisbureau, waardoor het reisbureau haar deuren voorlopig moet sluiten.

Michelle de Wit, Chief Retail Officer van Prijsvrij Vakanties & D-reizen, laat aan Reisbizz weten dat het reisbureau tijdelijk gesloten is vanwege lopend onderzoek. "Het toilet en de pantry hebben aanzienlijke schade opgelopen tijdens de brand, maar gelukkig is het reisbureau zelf niet direct getroffen. De politie heeft ons laten weten dat het enkele weken kan duren voordat we het pand weer kunnen betreden."

In de komende dagen zullen de medewerkers van het getroffen reisbureau hun werk voortzetten in Oudenbosch, waar D-reizen nog een kantoor heeft. Michelle vertelt dat de schrik er goed inzit onder de collega's. "We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om een tijdelijke werkruimte in St. Willebrord te vinden, zodat de collega's in hun vertrouwde werkomgeving kunnen blijven werken", aldus de Wit.