7 december 2023
Thumbnail voor D-reizen winkel in Someren gerestyled volgens nieuwe brand

D-reizen winkel in Someren gerestyled volgens nieuwe brand

DEN BOSCH - D-reizen Someren opende 1 juli 2021 als eerste de deuren onder de vlag van Prijsvrij Vakanties. Voor de reisorganisatie een bijzonder moment. Gisteren werd daar een mooi vervolg aan gegeven. De reiswinkel is in de afgelopen twee weken compleet gerestyled naar de nieuwe brand. “Ik ben zo trots op de vernieuwde winkel”, zegt winkelmanager Mathie Reinders-Geers.


De winkelmanager geeft leiding over vijf D-reizen-kantoren en is daarnaast ook werkzaam als clustercoördinator van regio zuid.

“Ik ben eind juni 2021 weer opnieuw in dienst getreden bij D-reizen en direct actief betrokken bij het heropenen van de verschillende D-reizen winkels. De betrokkenheid van iedereen is echt enorm groot. Verschillende afdelingen binnen de organisatie zetten zich in voor zowel het merk D-reizen als het merk Prijsvrij. Dat verbindt. Prijsvrij is een jong en dynamisch bedrijf, D-reizen heeft veel kennis en ervaring. Dat vult elkaar goed aan en geeft goede energie.”

D-reizen Someren werd als eerste winkel heropend op 1 juli. Al snel draaide de reiswinkel een mooie omzet, zo vertelt Mathie.

"Uiteraard wist ik dat wij op de planning stonden voor restyling, maar nog niet precies wanneer. Op 18 december ontving ik het goede nieuws dat wij versneld overgingen naar de nieuwe brand. Daar ben ik heel trots op! In korte tijd hebben wij een compleet vernieuwde winkel. Gisteren zijn de deuren dan ook weer opengegaan voor onze klanten. Zonder een feestelijke opening, dat zit er nu even niet in. Die volgt op een later moment zodra de coronamaatregelen dit toelaten."

Inmiddels zijn er ruim tachtig D-reizen winkels heropend. “Eind 2022 verwachten we, inclusief onze nieuw te openen flagship stores en met alleen nog maar frisse nieuwe winkels, weer de grootste retailer van Nederland te zijn”, aldus Michelle de Wit, Chief Retail Officer van Prijsvrij Vakanties.

D-reizen Someren

D-reizen Someren