19 juli 2024
Thumbnail voor De favoriete Interhome-woningen van Thibault Van Look: ‘Dit huis heeft nog nooit iemand teleurgesteld’

De favoriete Interhome-woningen van Thibault Van Look: ‘Dit huis heeft nog nooit iemand teleurgesteld’

Thibault Van Look, Sales Manager voor Interhome in België, werkt al tien jaar bij het bedrijf en kent het product als geen ander. Sinds dit jaar is Thibault ook het contact voor de Nederlandse markt. In de nieuwe rubriek ‘Thibaults Choice’ in Reisbizz Magazine deelt hij zijn favoriete vakantiehuizen.

De eerste woning die Thibault graag voorstelt, is het viersterren Mariandl Am Meer. “en prachtig appartement gelegen op het eiland Rügen in de Duitse Oostzee. Deze bestemming is niet echt bekend in Nederland, maar biedt prachtige kustdorpen, indrukwekkende natuur en veel leuke activiteiten voor families.” Uniek aan dit appartement is volgens Thibault dat het gelegen is in het historische gebouw ‘Koloss von Prora’, direct aan het strand in een bossig gebied. “Ik verbleef hier met mijn gezin en ik was niet alleen onder de indruk van de accommodatie, maar ook van de bestemming.”

Voor een vakantie dichter bij huis is het vijfsterren Villa Sas volgens Thibault een absolute topper. “Gelegen in het Vlaamse Oudenburg, op nauwelijks 7 km van de zee en op 20 minuten van het middeleeuwse Brugge, heeft het de ligging alvast mee. Maar ook het stijlvolle huis is een parel. Zo zijn alle vijf slaapkamers voorzien van een eigen ensuite badkamer. Er is een gigantische tuin met vuurschaal en hangmatten. En het ruime terras met uniek BBQ-meubel geeft uit op een verwarmd zwembad met poolhouse. Er is plaats voor 12 personen. Ik verbleef hier al meermaals met verschillende gezelschappen en het heeft nog nooit iemand teleurgesteld.”

Wil je weten welke vakantiewoningen nog meer favoriet zijn van Thibault? Lees dan het hele artikel in de laatste uitgave van Reisbizz Magazine.