24 juli 2024
Thumbnail voor De Jong Intra: Nieuwe bestemmingen voor steden- en zonvakanties

De Jong Intra: Nieuwe bestemmingen voor steden- en zonvakanties

RIDDERKERK - De Jong Intra Vakanties heeft haar aanbod voor steden- en zonvakanties flink uitgebreid. De reisorganisatie voegt onder andere de Balearen (Ibiza en Mallorca) en de Griekse eilanden toe als nieuwe bestemmingen.


Nu er steeds meer versoepelingen zijn, komen de steden- en zonvakanties weer op gang. De Jong Intra speelt hierop in door nieuwe bestemmingen toe te voegen. De reisorganisatie blinkt naar eigen zeggen uit in flexibiliteit in het aanbod van deze vakanties. “Onze bestemmingen zijn uitstekend te combineren met zowel vrijwel alle lijndienst- als low cost maatschappijen. Klanten kunnen vertrekken van Nederlandse, Belgische of Duitse luchthavens”, aldus De Jong Intra.

Het aanbod van de reisorganisatie is modulair opgebouwd. De reisduur kan zelf worden bepaald. “Bij een stedentrip en zonvakantie is het ook mogelijk om een shuttletransfer, privétransfer, excursies, musicals, voetbalwedstrijden en huurauto’s bij te boeken”, meldt De Jong Intra.

In hun nieuwste magazines ‘Ga mee op Citytrip’ en ‘Geniet van een Zonvakantie’ vertelt de reisorganisatie alles over hun aanbod. “In deze magazines staan onze kennis, ervaring, expertise en vooral veel inspiratie en leuke tips voorop.”