24 juli 2024
Thumbnail voor De studiereis van… Paul en Mariska naar Ecuador

De studiereis van… Paul en Mariska naar Ecuador

In oktober heeft Latin Travel samen met Air Europa een studiereis georganiseerd voor zeven reisagenten naar het land dat is vernoemd naar de evenaar: Ecuador. De groep reisagenten kreeg een afwisselend programma voorgeschoteld. Paul de Roo en Mariska van Vliet vertellen aan Reisbizz over deze indrukwekkende studiereis.

“De groep bestond uit zeven reisagenten”, vertelt Mariska van Vliet van Latin Travel, die ook mee was naar Ecuador. “Monika Meyvis van Reisburo Pelikaan, Lucienne van der Stuyft van Reisburo Cerimovic, Conny van Dongen van The Travel Club, Manon Faes van The Travel Company, Yvonne Geurtsen van The Travel Company Enjoy, Marieke Woltheus van TravelXL Mathe de Groot en Paul de Roo van VakantieXperts de Planeet waren mee. We vlogen vanaf Amsterdam via Madrid naar de hoofdstad van Ecuador: Quito. Luchtvaartmaatschappij Air Europa voerde de vlucht uit met een Boeing 787.”

“Het was een afwisselend en interessant programma, waarbij we de verschillende landschappen van Ecuador hebben mogen meemaken”, vertelt Paul de Roo van VakantieXperts De Planeet. “Van de kleurrijke markt van Otavalo, een stadswandeling in het historische centrum van Quito, je evenwicht bewaren op de evenaar, de mooie uitgestrekte natuur van het Cotopaxi Park waar ook de vulkaan Cotopaxi ligt (de hoogste actieve vulkaan van Ecudaor én de hele wereld), tot het kleurrijke Banos en, niet te vergeten, de jungle in het Amazonegebied. Teveel om op te noemen. Eigenlijk kwamen we tijd tekort.”

Het hele verslag van de studiereis van Paul en Mariska lees je in Reisbizz Magazine!