19 juli 2024
Thumbnail voor Debby Schipper-Snelders (Travelboutique): De Malediven heeft voor ieder wat wils

Debby Schipper-Snelders (Travelboutique): De Malediven heeft voor ieder wat wils

MALÉ - Debby Schipper-Snelders (Travelboutique) ging onlangs voor drie weken op zakenreis naar de Malediven. Wel met gezelschap van haar man Hans en dochter Lotus-Loveday. In JOALI BEING was het retreat gedurende de zomer namelijk speciaal open voor reizigers met kinderen. In Reisbizz Magazine vertelt Debby over de reis waarin ze nieuwe hotels, resorts en eilanden van de Malediven bezocht.


Met Travelboutique helpt Debby succesvolle ondernemers en ambitieuze professionals die een volle agenda hebben met het boeken van hun reizen. “Zo kunnen zij nieuwe energie opdoen en de bestemming met diepgang leren kennen. Reizen waar zij hun hele leven lang met plezier op terugkijken.” Gedurende de coronaperiode kwam Debby erachter dat reizen haar échte passie is. “Net als een champagnefles bubbel ik dagelijks van nieuwe ideeën. Er zijn zoveel nieuwe bestemmingen en locaties die ik nog wil bezoeken en nu het weer kan, wilde ik dat meteen gaan doen. Voor mijn klanten, maar ook vanuit mijn eigen reisverlangens.”

Waarom als eerst naar de Malediven?
“Qua onderwaterwereld zijn de Malediven één van de mooiste van de wereld. Daarnaast staat de bestemming voorop in duurzaamheid, iets wat ik essentieel vind bij reizen in 2022. De stranden zijn hagelwit en de zee turquoise. Eigenlijk koos de bestemming mij, want ik werd door JOALI BEING uitgenodigd om vier dagen lang te ervaren hoe een retreat er bij hun aan toe gaat. Toen heb ik direct tickets geboekt."

Bestaat een vakantie op de Malediven alleen maar uit relaxen?
“De grootste misvatting is dat de Malediven saai zijn. Er zijn resorts waar je dus de onderwaterwereld kunt ontdekken of watersporten kunt beoefenen. Je eet er voortreffelijk: alles is vers en wordt lokaal verbouwd. Maar je hebt ook een resort met meer ‘entertainment’, zoals het luxe Hard Rock Hotel Maledives. De Malediven heeft voor ieder wat wils en inmiddels kennen wij ieder atol en de vele resorts.”

Wil je meer weten over de bijzondere ervaring van Debby in de Malediven? Lees dan het hele artikel in de High-End Special van Reisbizz Magazine.