20 juli 2024
Thumbnail voor Directeur KLM Nederland Harm Kreulen benoemd tot ambassadeur Bonaire

Directeur KLM Nederland Harm Kreulen benoemd tot ambassadeur Bonaire

KRALENDIJK - Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, is vrijdag 20 augustus benoemd tot ambassadeur van Bonaire. Kreulen stopt op 1 oktober bij KLM en werd door Miles Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire (TCB), bedankt voor zijn loyaliteit en steun aan het eiland.


Kreulen heeft ruim tien jaar de rol vervuld van directeur van KLM Nederland en wordt per 1 oktober opgevolgd door Bas Gerressen. Kreulen blijft bij KLM betrokken als commissaris van Airtrade, het bedrijf dat tijdens de coronacrisis door KLM werd overgenomen. Ook is Kreulen in gesprek met de Breda University of Applied Sciences (NHTV) voor een rol in kennisoverdracht.

Kreulen was de afgelopen dagen op Curaçao en Bonaire waar dit medium uitgebreid met hem sprak.

Bonaire ontvangt een groeiend aantal toeristen, mede doordat KLM het aantal vluchten naar Bonaire uitbreidde vanuit Amsterdam. Ook concullega TUI vliegt vaker dan voorheen naar het eiland.

Tijdens een diner verraste Miles Mercera Kreulen met een cadeau en erkende hem als Bonaire-ambassadeur. TCB erkent partners en bezoekers als Bonaire-ambassadeurs wanneer ze het eiland al een aantal jaren bezoeken of wanneer ze hebben bijgedragen aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme aldaar.

Jarenlange steun
"KLM is al vele jaren een loyale partner en we waarderen het harde werk en de toewijding van dhr. Kreulen. Hartelijk dank voor al zijn jarenlange steun en we weten zeker dat hij van een welverdiend pensioen zal genieten”, aldus Mercera.

Lees een uitgebreid afscheidsinterview met Harm Kreulen in de september-uitgave van Luchtvaartnieuws Magazine. Neem hier een abonnement en ontvang het magazine als eerste.