12 juli 2024
Thumbnail voor Directiewissel bij Live To Travel in Nederland

Directiewissel bij Live To Travel in Nederland

ALMERE - Eveline de Waal wordt per 31 juli directeur van het Nederlandse kantoor van Live To Travel. Ze neemt de rol over van Tamara de Groot, die de reisbranche verlaat. De Waal vult de functie in op ad-interim basis.


De Groot werkt sinds de oprichting van Live To Travel in 2010 in Nederland. In 2015 nam ze de positie van Managing Director over van Takis Panagopoulos.

“Live To Travel is een prachtig bedrijf dat echt voelt als mijn kindje. Het doet dan ook pijn om afscheid te nemen, maar ik kijk er ook enorm naar uit om iets compleet nieuws te doen en een nieuwe carrière op te bouwen”, meldt De Groot aan Reisbizz.nl. “Het afgelopen jaar bracht mij de mogelijkheid om te heroverwegen wat ik wil en uiteindelijk een sprong in het diepe te gaan maken. Ik heb zojuist de bevestiging van Saxion ontvangen dat ik binnenkort kan starten met een studie toegepaste psychologie, ik sla een ander pad in.”

Vastberaden
Eveline de Waal werkt zeven jaar voor Live To Travel. “Ik kijk uit naar deze uitdaging en ben vastberaden om samen met de collega’s verder te bouwen aan Live To Travel, waar we begin 2020 waren gebleven, voordat corona uitbrak. We hebben een mooi en compleet product en een goede klantenbinding met de reisagenten. Daar zullen we in de toekomst nog meer op focussen”, aldus De Waal tegenover Reisbizz.nl.

De Waal vervolgt: “Er staat nog het nodige op de stapel. Zo komt er weer een studiereis aan naar Guadeloupe. Reisagenten kunnen een korting van 100 euro per boeking verdienen op de eigen bijdrage van 495 euro. Voorwaarde is dat zij een boeking bij ons onderbrengen naar een willekeurige bestemming maar wel met vluchten uitgevoerd door Air Belgium. Er is plaats voor een dertigtal reisagenten uit Nederland en België.”

Afscheid
Eind augustus staat er een borrel op de planning om collega’s uit de branche gelegenheid te geven om afscheid te nemen van Tamara de Groot en kennis te maken met opvolgster Eveline de Waal. “Leuke bijkomstigheid om iedereen weer eens live te ontmoeten en onze nieuwe brochures ‘Droomstranden’ en ‘Exotische stranden’ te presenteren. De uitnodigingen hiervoor volgen nog”, aldus De Waal.

Live To Travel is als verre reizen specialist een sterke speler in de markt, met focus op groeps- en individuele reizen naar Afrika, Oceanië en Indische Oceaan. Het Nederlandse kantoor van Live To Travel in Almere bestaat uit een team van 5 medewerkers. “We bieden een hoog serviceniveau en blinken uit in flexibiliteit, zijn echte specialisten in maatwerk en zeer goed bereikbaar”, besluit De Groot.

Op de hoofdfoto Tamara de Groot (links) en Eveline de Waal. Het team bestaat verder uit Paula, Jacky en Remy.