7 september 2024
Thumbnail voor Dit zijn de B&B’s uit dit seizoen van B&B Vol Liefde

Dit zijn de B&B’s uit dit seizoen van B&B Vol Liefde

Maandagavond begon het vierde seizoen van kijkcijferhit B&B Vol Liefde. Meer dan 1,4 miljoen kijkers zagen hoe Nederlandse B&B eigenaren hun deuren openden voor 'l’amour'. In samenwerking met partnersite TripTalk zetten we alle Bed & Breakfasts uit dit seizoen voor je op een rij.

De B&B van Mirjam: Parsons Hilltop Safari Camp
De B&B, of beter gezegd het Safari Camp van Mirjam ligt in Zuid-Afrika, in de Balule Game Reserve, wat weer onderdeel is van het Greater Kruger National Park.  Je kunt in de B&B van Mirjam verblijven in luxe safari tenten of de ‘classic’ safari tenten. Ze hebben allemaal een eigen badkamer. De luxe tent heeft een onder andere een eigen ‘private viewing deck en een buitendouche.  Naast de game drives, die het camp zelf organiseert, kun je ook dagtrips maken naar het Kruger National Park. Ook kun je het park bekijken vanuit een hete luchtballon, of trek je wandelschoenen aan en ga ’s nachts lekker op pad om de sterrenhemel te bekijken.

De B&B van Iris: Iris Villas
De B&B van Iris ligt aan de westkant van het vasteland van Griekenland. Het ligt direct aan zee op ongeveer 1,5 kilometer van het plaatsje Sparto. Er zijn 3 appartementen en deze beschikken over een keuken met een Nespresso koffiemachine en uiteraard een eigen badkamer. Vanaf je terras heb je mooi zeezicht waar je ’s avonds dus nog heerlijk kan genieten van een ouzo.

De B&B van Albert: Castell d’Emporda
De B&B van Albert kan je eigenlijk geen B&B noemen, het is een kleinschalig boutique hotel, maar wat voor één: het is klein kasteel! Dit is wel lekker vertoeven hier, ook nog eens omdat de stranden van de Costa Brava maar op ongeveer 15 kilometer liggen. Vanaf het vliegveld van Girona rijd je er in 40 minuten naar toe. De inrichting van de kamers is een mix van Marokkaanse, Italiaanse en Chinese invloeden.

De B&B van Mike: Masai Can Companys
In dezelfde regio als het hotel van Albert en de B&B van Debbie uit een eerder seizoen ligt het vakantiehuis van Mike. Eigenlijk niet echt een B&B, maar wel een vakantiehuis met alles erop en eraan. Je kunt er met 10 vrienden terecht. Het vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers, keuken en een lekker zwembad. Jetski huren? Dat kan ook bij Mike, hij heeft een jetski-verhuurbedrijf in Blanes.

De B&B van Robert Jan: Oude ‘shooting lodge’
Op dit moment kunnen we nog geen gegevens vinden van de B&B van Robert Jan. Wel weten we bijna zeker, aan de hand van de foto’s te zien, dat de B&B van Robert Jan het voormalige “Marybank Lodge“, is die te koop heeft gestaan.

De B&B van Anja: Le Mouton Perdu
De B&B van Anja ligt een beetje in het midden van Frankrijk. De B&B heeft 2 kamers. Beide kamers hebben een eigen badkamer. ’s Avonds kun je aanschuiven aan de gastentafel voor een 3-gangendiner met groenten uit de eigen moestuin.

De B&B van Thijz: Moulin de lacombe
De B&B van Thijz is een camping waar je tenten kan huren maar ook kan kamperen. Er zijn 4 tenten die je kan huren of je neemt je eigen tent of caravan mee. Er is ook een veldje voor ‘vrije trekkersplaatsen’, waar je tentje kan neerzetten voor een overnachting. De camping is kleinschalig maar heeft een zwembad, een jeu-de-boulesbaan en een leuk terras waar je ook een hapje kan eten.

De B&B van Arno: Naam nog onbekend
Arno kocht een oud boerderijtje in Payzac, een klein dorpje in de Franse Dordogne. Inmiddels heeft hij daar eigen kippen, een boomgaard en een moestuin. Arno is nog volop aan het klussen in de boerderij. Er is nog maar één gastenkamer klaar voor de verhuur, maar daar moeten er nog drie bij komen.