26 mei 2024
Thumbnail voor Eerste virtuele conferentie van Travel Counsellors beoordeeld met een 8.7

Eerste virtuele conferentie van Travel Counsellors beoordeeld met een 8.7

DEN HAAG - De eerste virtuele conferentie van Travel Counsellors Nederland en België vond vorige maand plaats via een livestream uit het Van der Valk Hotel in Tiel. Ruim 160 Travel Counsellors die deelnamen aan de conferentie werden gevraagd een enquête in te vullen en de conferentie te beoordelen. Uit deze beoordelingen bleek dat de conferentie zeer geslaagd was.


Het doel van de conferentie was de reisadviseurs informeren, inspireren en motiveren. De deelnemers vonden het onder andere professioneel en inspirerend. De 19 sprekers van de hoofdkantoren in Den Haag en Engeland en de tien Travel Counsellors die aan het woord waren, scoorden allen een 8.7 voor hun input. Gastspreker Floortje Dessing kreeg een 9.0 voor haar aandeel in de conferentie. De conferentie kreeg in het geheel maar liefst een 8.7 als cijfer. Travel Counsellors gaat ervan uit dat de conferentie volgend jaar gewoon weer live is in plaats van digitaal.

“Een tijd geleden besloten we, na het event twee keer verplaatst te moeten hebben, dat de conferentie in maart 2021 hoe dan ook door moest gaan”, vertelt Milka van Dam, General Manager bij Travel Counsellors. Het neerzetten van een online conferentie was nieuw voor ons en zeker in deze tijd een uitdaging. Dat het zo goed uitgepakt heeft en dat wij de Travel Counsellors in hun huiskamer hebben weten te raken is iets om trots op te zijn.”