17 mei 2024
Thumbnail voor Ellen van Gelder nieuwe nummer één in Smile Society top 100 van Sunny Cars

Ellen van Gelder nieuwe nummer één in Smile Society top 100 van Sunny Cars

HAARLEM - Sunny Cars heeft voor het afgelopen kwartaal (april, mei, juni), een nieuwe Smile Society Top 100 bekendgemaakt. Dit kwartaal mag Ellen van Gelder zich de beste reisagent van Nederland noemen die het meeste autohuurboekingen bij Sunny Cars heeft gemaakt.


Ieder kwartaal wordt een nieuwe lijst samengesteld met daarin de 100 reisagenten die de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Naast de eer worden de reisprofessionals die de lijst halen beloond met 10 procent extra agentenkorting. De top 30 krijgt zelfs 15 procent extra agentenkorting en de nummer één, deze keer Ellen, ontvangt 500 euro autohuurtegoed.

Ellen is naar eigen zeggen al jaren bezig om de nummer één positie te behalen. “Ik ben een paar keer op nummer 3 gekomen, maar verder dan dat lukte mij helaas niet. Toen ik laatst op nummer 100 stond, was ik erg teleurgesteld.” Dat ze nu de nummer één plek heeft behaald, was dan ook erg verrassend. “Vooral omdat er bijna geen betaalbare auto’s meer te krijgen zijn dacht ik niet dat ik zoveel had verkocht. Ik ben dus erg blij.”

De Smile Society is een aantal jaar geleden in het leven geroepen om reisagenten persoonlijk te belonen. “De retail is voor Sunny Cars nog altijd heel belangrijk, nu zelfs meer dan ooit. Die waardering laten we graag blijken”, vertelt Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België en Frankrijk. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, begint Sunny Cars ieder kwartaal opnieuw. De volgende top 100 wordt in oktober bekend gemaakt.