24 mei 2024
Thumbnail voor Emirates verhoogt het aantal vluchten naar de Malediven en de Seychellen

Emirates verhoogt het aantal vluchten naar de Malediven en de Seychellen

AMSTERDAM - Emirates heeft aangekondigd haar diensten naar de Malediven en de Seychellen uit te breiden. Vanaf eind maart wordt er wekelijks 28 keer gevlogen naar Malé op de Malediven en zeven keer naar Mahe in de Seychellen.


Alle inkomende reizigers naar de Malediven, met uitzondering van de lokale bevolking, moeten een negatieve Covid-19 PCR-testuitslag kunnen tonen, uitgevoerd binnen 96 uur voor vertrek. Reizigers wordt ook verzocht om binnen 24 uur voor aankomst het online Immigratie- en Gezondheidsformulier in te vullen. Op het moment vliegt Emirates wekelijks met 24 vluchten naar de Malediven.

Reizigers naar de Seychellen moeten nog steeds een negatieve PCR-test kunnen aantonen die 72 uur voor vertrek is afgenomen. Tussen 28 maart en 30 oktober 2021 zullen de vluchten van Emirates van Dubai naar Mahe van vijf naar zeven keer per week worden verhoogd. Vanaf 25 maart zijn de grenzen van de Seychellen weer geopend voor internationale reizigers zonder vaccinatie- of quarantaineverplichtingen.