21 februari 2024
Thumbnail voor Eurostar biedt 34.500 tickets aan voor voordelig tarief: ‘Voorkom je januari-dip’

Eurostar biedt 34.500 tickets aan voor voordelig tarief: ‘Voorkom je januari-dip’

Eurostar biedt van 16 tot 22 januari 2024 34.500 tickets aan voor een verlaagd tarief. Dat kondigt het bedrijf vandaag aan. “De ideale gelegenheid dus om een uitstapje te plannen naar één van de vele Eurostar-bestemmingen in Europa en zo de winterblues te overwinnen.”

Passagiers kunnen tickets boeken vanuit Amsterdam en Rotterdam-Centraal voor de reisperiode van 24 januari tot 27 maart 2024. “Of het nu gaat om een culturele onderdompeling in Parijs (vanaf 35 euro), een shopping trip in Antwerpen (vanaf 29 euro) of een gastronomische citytrip naar Brussel (vanaf 29 euro), Eurostar geeft reizigers de kans om deze iconische bestemmingen te (her)ontdekken en de lokale cultuur op te snuiven.”

Ook kunnen reizigers andere steden ontdekken, met 28 bestemmingen in het hele netwerk van Eurostar. “Met snel en gemakkelijk inchecken, een ruime hoeveelheid toegestane bagage, een kleinere ecologische voetafdruk en een uitgebreid netwerk kunnen Eurostar-klanten nu nog verder gaan, zoals wordt benadrukt door de nieuwe slogan van het bedrijf 'Together we go Further'.”