2 maart 2024
Thumbnail voor Eurostar start ticketverkoop Olympische en Paralympische spelen 2024

Eurostar start ticketverkoop Olympische en Paralympische spelen 2024

Eurostar start vandaag met de ticketverkoop voor de Olympische en Paralympische zomerspelen in Parijs. De tickets zijn te verkrijgen vanaf 60 euro enkele reis vanuit Amsterdam en 55 euro voor een enkele reis vanuit Rotterdam. De treinkaartjes zijn te koop voor de data 21 juli tot en met 9 september 2024.

De treinen komen aan in het hart van de stad, wat het makkelijk maakt om verschillende locaties in het stadscentrum te bezoeken. De vroege ochtend- en late avondtreinen zorgen ervoor dat sportfans hun favoriete ploegen en atleten kunnen toejuichen zonder te moeten overnachten in de stad.

"Als officiële aanbieder van treinreizen voor TeamNL brengen we niet alleen de atleten naar Parijs, maar ook hun fans", aldus François Le Doze, Chief Commercial Officer. "De ticketverkoop start wat vroeger zodat passagiers hun duurzame reis tijdig kunnen plannen. Op de weg naar Parijs vervoeren we zowel atleten als supporters en op de terugweg hopen we ook vele medailles mee naar huis te kunnen nemen." De Olympische Spelen vinden van 26 juli tot en met 11 augustus plaats. De Paralympische Spelen van 28 augustus tot en met 11 september.