13 mei 2024
Thumbnail voor Finale ‘Het Perfecte Plaatje’ opgenomen op Bonaire

Finale ‘Het Perfecte Plaatje’ opgenomen op Bonaire

 KRALENDIJK - De afgelopen tijd werden in het grootste geheim opnames gemaakt op Bonaire voor de finale van Het Perfecte Plaatje. Het tv-programma is momenteel bezig aan het zesde seizoen en weet op RTL4 wekelijks ruim 2 miljoen kijkers aan zich te binden. Vanavond is het eerste deel van de finale te zien.


In het programma nemen tien bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een fotowedstrijd, onder leiding van presentator Tijl Beckand en een professionele jury. Inmiddels zijn tv-presentatoren Patrick Martens, Frits Sissing en actrice Georgina Verbaan doorgedrongen tot de finale, die verspreid over twee uitzendingen te zien zal zijn vanaf woensdag 15 december om 20:30 uur bij RTL4. Beide finale-afleveringen zijn op Bonaire opgenomen.

In Het Perfecte Plaatje krijgen de kandidaten diverse fotografie-opdrachten die verspreid over het eiland moeten worden uitgevoerd en waarbij diverse locaties en onderwerpen aan bod komen. Zo worden Bonaire’s ongerepte natuur en het culinaire aanbod gefotografeerd. Ook watersport en de onderwaterwereld worden in beeld gebracht via opdrachten waarbij de kandidaten gaan snorkelen bij Klein Bonaire en lokaal talent vastleggen tijdens het kite surfen. De crew van het programma verbleef gedurende een periode van negen dagen op het eiland om de opnames voor de twee finale-afleveringen te kunnen maken.

Kans
“Voor Bonaire is dit een geweldige kans om tijdens de koude winterperiode in Nederland een miljoenenpubliek te bereiken en ons eiland op een creatieve manier te presenteren. Via de fotografen in het programma krijgt de Nederlandse tv-kijker een goede indruk van de verschillende activiteiten die je hier kunt ondernemen in onze prachtige natuur en hopelijk de inspiratie om zelf ook op ons zonnige eiland hun eigen perfecte plaatjes te komen maken”, aldus Miles Mercera, CEO van Tourism Corperation Bonaire (TCB).

De twee finale-afleveringen van het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje zijn op woensdag 15 en 22 december te zien bij RTL4, vanaf 20:30 uur.

Dit artikel is afkomstig van mediapartner Bonaire.nu.