3 maart 2024
Thumbnail voor Fred Derksen (Reisbureau Worldwise): Veel nieuwe gezichten aan de balie

Fred Derksen (Reisbureau Worldwise): Veel nieuwe gezichten aan de balie

Helmond - Fred Derksen, directeur/eigenaar van Reisbureau Worldwise, stelt dat de vakantieboekingen weer op gang komen. Naast zijn goede vaste klantenkring ziet hij ook veel nieuwe gezichten aan de balie. “Er zijn reisbureaus weggevallen, dat zien wij terug bij ons aan de balie.” Reisbizz.nl sprak met de positief gestemde Derksen.


Het team van Worldwise bestaat op dit moment uit drie medewerkers. “Wij hebben en houden het vertrouwen van onze vaste klanten die al jaren bij ons hun reis boeken. Dat fijne contact hebben wij wel op weten te bouwen in de afgelopen 25 jaar”, vervolgt Derksen.

Het reisbureau heeft dit jaar een jubileum te vieren. Echter vindt Derksen het niet het juiste moment voor een feestje. “We zijn nog steeds bezig om deze storm in goede banen te leiden. Ik proef nog steeds twijfel bij de klant. Het testen geeft onrust. Boekingen worden gemaakt maar ook weer door de klant geannuleerd. Het moet niet zo zijn dat je klant er s ’nachts niet van kan slapen. Het  boeken van een reis moet je juist een fijn gevoel geven en zeker geen straf zijn.”

Zakelijke reizen
De klantenkring van Reisbureau Worldwise bestaat voor één derde uit zakelijke klanten. “Ook die markt trekt weer aan. Je hoort mij niet zeggen dat het de afgelopen anderhalf jaar makkelijk is geweest. En dat is het nog steeds niet maar één ding weet ik zeker en dat is dat wij dit gaan overleven.”