27 mei 2024
Thumbnail voor FTI met Green Airlines naar zonbestemmingen vanaf Groningen

FTI met Green Airlines naar zonbestemmingen vanaf Groningen

HOOFDDORP - Touroperator FTI start met het aanbieden van vakantiereizen met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. Dat is mogelijk dankzij een samenwerking met Green Airlines, de Duitse luchtvaartmaatschappij die vanaf begin juli de Noord-Nederlandse luchthaven verbindt met Ibiza, Mallorca, Corfu en Faro.


‘’Wij kregen regelmatig feedback van onze verkooppartners in noordelijke provincies dat de luchthavens in de Randstad te ver weg zijn voor de meeste klanten. Nu hebben zij de keuze te vertrekken vanuit de Randstad, Duitsland of Groningen met Green Airlines“, zegt Joyce Akkersdijk, Sales & Marketing Manager bij FTI Reizen.

De vluchten met Green Airlines vallen onder pakketreisvoorwaarden, wat betekent dat de klant ook het zogeheten FLEXPLUS-tarief kan bijboeken voor extra flexibiliteit en zekerheid. Vliegtickets vanaf Groningen zijn ook als flight-only te boeken. De vluchten vanaf Groningen zijn boekbaar in alle systemen.

Green Airlines, een virtuele luchtvaartmaatschappij die voor de vluchtuitvoering gebruikmaakt van een Embraer 190LR van German Airways, vliegt komende zomer dagelijks naar de zon vanaf Groningen. Ibiza, Mallorca en Corfu worden twee keer per week aangevlogen, naar Faro staat een wekelijkse vlucht in de planning.