23 juli 2024
Thumbnail voor FTI Reizen ontwikkelt nieuw boekingssysteem voor reisagenten

FTI Reizen ontwikkelt nieuw boekingssysteem voor reisagenten

HOOFDDORP - FTI Reizen is de afgelopen periode druk geweest met het ontwikkelen van een nieuw boekingssysteem. Met FTI360 wil de reisorganisatie het boeken van een reis bij FTI een stuk eenvoudiger maken. FTI laat weten dat het nieuwe boekingssysteem live staat.


De reisorganisatie heeft naar eigen zeggen het boeken en samenstellen van zowel pakketreizen en rondreis- en strandcombinaties als segmentreizen voor reisagenten gemakkelijker gemaakt. “Ons aanbod was tot nu toe alleen boekbaar in uitgebreide en soms lastige boekingssystemen”, aldus de reisorganisatie. “Daarom hebben wij een nieuwe boekingsomgeving ontwikkeld waar je gemakkelijk door het boekingsproces heen kunt klikken, zonder allerlei acties in een boekingsmasker uit te hoeven voeren.”

Volgens FTI kent het nieuwe boekingssysteem een aantal voordelen. Zo beschikt het over reisvoorstellen van productexperts bij FTI, reisagenten ontvangen één verzamelfactuur ongeacht het aantal individuele diensten en een reis kan worden opgeslagen en laten weer worden aangepast.

Op woensdag 2 juni organiseert FTI om 9.30 uur een webinar over het gebruik van het nieuwe boekingssysteem FTI360. In een uur tijd vertelt de reisorganisatie over het systeem, wat het precies kan betekenen voor reisagenten en er is een mogelijkheid om vragen te stellen. Geïnteresseerden dienen zich aan te melden via de site van FTI Reizen.