10 mei 2024
Thumbnail voor Geslaagde leveranciersdagen en jubileumfeest voor The Travel Club: Erna la Lau doet verslag

Geslaagde leveranciersdagen en jubileumfeest voor The Travel Club: Erna la Lau doet verslag

VIANEN - The Travel Club hield afgelopen donderdag en vrijdag hun halfjaarlijkse leveranciersdagen voor ZRO’s van The Travel Club, YourTravel, UnitedTravel, HolidayPlanners, The Travel Company en Reisbureaueigenaren (ZRB) in het Van der Valk Hotel in Vianen. Erna la Lau, aangesloten bij het label HolidayPlanners vertelt in gesprek met Reisbizz.nl over de interessante dagen.


Ruim zestig leveranciers hebben hun noviteiten kunnen delen met de in grote getalen aanwezige ZRO’s. Donderdag stond in het teken van interessante workshops, trainingen, presentaties en bijeenkomsten over onder andere KLM Holidays, Hapag Lloyd Cruises en TUI Experiences. Op de vrijdag was de leveranciersdag, met een selectie van nieuwe en bestaande partners, bestaande uit touroperators, dmc’s, airlines en verkeersbureaus.

Tijdens de dagen konden de ZRO's zich laten informeren door de verschillende leveranciers.

’s Avonds was er ter gelegenheid van het 12,5 jarig jubileum van The Travel Club een feestavond op een prachtige locatie bij Heerlijkheid Marienwaerdt. “We werden ontvangen met prosecco in KLM Blauw en er was een fantastisch optreden van Aymar Torres”, vertelt Erna. “Buiten waren foodtrucks aanwezig met verschillende gerechten. De avond werd afgesloten met een DJ waarbij het helemaal los ging en aan het einde van de avond werden we met bussen weer teruggebracht naar het Van der Valk Hotel in Vianen.”

"Een prachtige locatie: Heerlijkheid Marienwaerdt."

Volgens Erna waren de dagen zeer geslaagd. “Kortom, twee fantastische dagen die in het teken stonden van kennis op doen, netwerken, bijkletsen met collega’s en het vieren van ons 12,5 jaar bestaan.”

De dansvloer tijdens het jubileumfeest.