8 september 2024
Thumbnail voor Gitte Tilro aan de slag als Business Development Manager bij Captain Cruise

Gitte Tilro aan de slag als Business Development Manager bij Captain Cruise

VLAARDINGEN - Captain Cruise heeft per 1 september Gitte Tilro aangesteld als Business Development Manager. Hierin wordt ze verantwoordelijk voor de operationele zaken en verkoop via de retail. Ook gaat ze zich bezig houden met nieuwe projecten die aangestuurd worden door Robert Pieter Gardenier, directeur van Captain Cruise.


“We zijn erg enthousiast over de komst van Gitte”, aldus Robert Pieter. “Wij kunnen met Gitte en Martyn onze retail partners in de toekomst nog beter bedienen met informatie en advies. Martyn Valkhoff was tot heden verantwoordelijk voor de operationele zaken met de retail partners. “Hij blijft actief bij Captain Cruise en zal blijven fungeren als de belangrijkste contactpersoon voor de directies. Martyn gaat zich hierin nog meer richten op retail aangelegenheden op directieniveau, inclusief het beheer van belangrijke contracten en andere strategische initiatieven. Zijn brede kennis van de retailindustrie blijft een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van toekomstige strategieën en partnerschappen.”

Nieuw avontuur
Gitte is meer dan 25 jaar werkzaam in de reissector en is geen onbekende in de branche. “Ik zie dit als een nieuw avontuur waar ik heel veel zin in heb. Ik kijk er naar uit om de reisagent persoonlijk te ontmoeten in het reisbureau of op een locatie in het land waarbij ik iedereen graag wil ondersteunen in de verkoop van het cruiseproduct”, aldus Gitte.