19 juni 2024
Thumbnail voor Hanita van der Meer volgt Mirjam Dresmé op als communicatie- en marketing specialist bij ANVR

Hanita van der Meer volgt Mirjam Dresmé op als communicatie- en marketing specialist bij ANVR

LEUSDEN - Hanita van der Meer treedt per 15 september in dienst als communicatie- en marketing specialist bij brancheorganisatie ANVR en treedt hiermee in de voetsporen van Mirjam Dresmé. Hanita is geen onbekende in de branche en heeft lange tijd gewerkt bij Thomas Cook en was de laatste jaren werkzaam voor OYO Vacation Homes, onder andere bekend van Belvilla.


“Met deze ervaring kan ze een vliegende start maken en dat komt goed uit”, luidt de aankondiging. Van 3 tot 5 november vindt het ANVR-congres plaats in Bremen en Bremerhaven, wat een goede gelegenheid is om Hanita in haar nieuwe rol te verwelkomen.

“Je bent snel geneigd om breed te gaan zoeken, maar de schat ligt vaak dichterbij dan je denkt”, aldus Frank Oostdam. “Dat is ook nu het geval. Ik ben heel blij dat Hanita ons team komt versterken.”

Hanita neemt de functie over van Mirjam Dresmé die afgelopen april na een loopbaan van 48 jaar met pensioen ging.

“In de afgelopen jaren heb ik ondanks corona de volledige Europese PR mogen opzetten voor OVH waar ik veel van heb geleerd en nu keer ik terug naar mijn Nederlandse roots”, zegt Hanita. “Ik zal met veel plezier mijn kennis en ervaring inzetten voor de ANVR. Ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien tijdens het ANVR-congres.”