21 mei 2024
Thumbnail voor Helen Lagerwerf op haar plek bij Travel Trend: ‘Het juiste puzzelstukje dat ik miste’

Helen Lagerwerf op haar plek bij Travel Trend: ‘Het juiste puzzelstukje dat ik miste’

ROTTERDAM – Helen Lagerwerf, accountmanager bij Travel Trend, heeft al sinds kleins af aan een grote passie voor de reisbranche. Haar kinderspel bestond uit het 'verkopen' van reizen aan de hand van foldertjes die ze verzamelde bij hotelrecepties op vakantie. In de nieuwe uitgave van het Reisbizz Magazine vertelt Helen uitgebreid over haar grote passie en haar functie bij Travel Trend.


Reizen is een grote hobby voor Helen. Ze heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in de branche. Een groot hoogtepunt voor haar was de periode die ze door mocht brengen in Argentinië. “Toen deze kans voorbij kwam, heb ik niet lang getwijfeld om mijn koffer te pakken en op het vliegtuig te stappen. Ik heb veel gereisd, gewerkt bij een DMC, de taal én de Argentijnse tango geleerd. Mijn liefde voor dit continent werd alleen maar groter.”

Heimwee
Tijdens de coronapandemie nam Helen een korte pauze van de reisindustrie, maar ze merkte al gauw dat ze de branche miste. “Soms vraag je je wel eens af wat er naast de reiswereld nog meer is, maar heb je het tegelijkertijd zo naar je zin dat je ook niet weg wilt. Ik kreeg de kans om tijdens de coronaperiode wat anders te gaan doen, maar had altijd wel wat heimwee.”

Travel Trend
Toen Helen de kans kreeg om als accountmanager bij Travel Trend te beginnen, was de keuze snel gemaakt. “Het was het juiste puzzelstukje wat ik miste. Achteraf gezien was dit de de juiste keuze, want vanaf dag één wist ik dat ik hier op mijn plek zit. Collega’s staan altijd voor elkaar en de reisagenten klaar. Het is een hele toegankelijke, transparante en fijne organisatie”, vertelde ze.

Travel Trend biedt een breed aanbod aan verre bestemmingen. Tijdens de pandemie voegde de touroperator hier een product aan toe: Travel Trend Family. “Met Travel Trend Family mogen wij ook steeds meer toffe reizen verzorgen voor zowel jonge gezinnen als gezinnen met tieners. Dit is een mooie aanvulling op onze doelgroep”, aldus Helen.

Wil je meer lezen over de ervaringen van Helen Lagerwerf bij Travel Trend? Lees dan het volledige artikel in de nieuwe editie van het Reisbizz Magazine.