19 juli 2024
Thumbnail voor Holland Norway Lines boekbaar bij Buro Scanbrit: Vanuit Eemshaven naar Zuid-Noorwegen

Holland Norway Lines boekbaar bij Buro Scanbrit: Vanuit Eemshaven naar Zuid-Noorwegen

AMSTERDAM - Vanaf april 2022 vaart Holland Norway Lines drie keer per week vanuit het Groningse Eemshaven naar Kristiansand in Zuid-Noorwegen. De nieuwe overtochten zijn vanaf nu te boeken bij reisorganisatie Buro Scanbrit. Met het schip MS Romantika kunnen reizigers op een comfortabele manier afreizen naar het Scandinavische land.


De overtochten kunnen geboekt worden bij Buro Scanbrit wanneer je een reis op maat samenstelt aan de hand van het aabod van vakantiewoningen, hotels of kampeerhutten. Daarnaast werkt de reisorganisatie aan een aantal rondreizen waarbij de overtocht al is inbegrepen.

Bij Motoerit Motorreizen, onderdeel van Buro Scanbrit, is de motorreis ‘De Noorse Fjorden’ al te boeken op basis van de nieuwe route.

De vakantie begint direct in Nederland, doordat je niet eerst hoeft te rijden naar Denemarken voor de oversteek. “De overtocht vanaf Eemshaven is daarmee dé ideale overtocht om je rondreis door Noorwegen mee te beginnen”, aldus Christiaan Obbink, productmanager bij Buro Scanbrit.