23 mei 2024
Thumbnail voor Hotel Mallorca wordt omgetoverd tot Four Seasons resort

Hotel Mallorca wordt omgetoverd tot Four Seasons resort

MALLORCA - Het voormalige Hotel Formentor ondergaat een uitgebreide renovatie en wordt omgetoverd tot Four Seasons resort. De renovatie is gericht op duurzaamheid en behoud van de natuurlijke omgeving.


In samenwerking met Emin Capital zal Four Seasons Hotels and Resorts het roer overnemen van het voormalige Hotel Formentor op het Spaanse eiland Mallorca. In 2023 opent het resort haar deuren. Het biedt 110 kamers en suites aan, beschikt over verschillende restaurants, een spa-faciliteit en activiteiten aan zee. Four Seasons is een van de enige hotels in het gebied met directe toegang tot het strand. Dit wordt het tweede hotel van Four Seasons in Spanje, na de opening van het Four Seasons and Private Residences Madrid in september 2020.

"Na onze opening in Spanje in 2020, zijn we zeer verheugd om ons in deze belangrijke markt uit te breiden met een resort in Mallorca. Ook zien we er naar uit om gasten een unieke Four Seasons ervaring te bieden in een Europese topbestemming," zegt John Davison, president en CEO van Four Seasons Hotels and Resorts. "Het is een privilege om samen te werken met Emin Capital. Samen creëren we een nieuwe visie voor dit uitzonderlijke pand en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking voor vele jaren in de toekomst", aldus Davidson.