23 mei 2024
Thumbnail voor Huttopia opent begin juni vijfde Village in de Loirestreek

Huttopia opent begin juni vijfde Village in de Loirestreek

UTRECHT – Huttopia breidt uit en voegt met Huttopia Village Lac de Rillé de nieuwste aanwinst toe aan het aanbod van de keten. Het decor voor dit park wordt voornamelijk gevormd door bossen, meren, kastelen en wijngaarden. Volgens de vakantieaanbieder betekent glamping á la Huttopia comfort en één zijn met de natuur.


De grondleggers van Huttopia vonden ooit hun inspiratie in de natuur van Canada. Inmiddels is Village Lac de Rillé het vijfde village na Dieulefit, Sud-Ardèche, Senonches en Lanmary-Périgord gelegen in Frankrijk. Het ligt iets ten westen van de stad Tours en aan het meer Lac de Rillé. Genoeg te doen dus op watersportgebied. De omgeving leent zich goed om kastelen te gaan bezoeken of een fietstocht langs de rivier de Loire te maken.

Typerend voor Huttopia is dat de villages in bosrijk gebied liggen en zeer ruim van opzet zijn. Op alle villages zijn fietsen te huur, van kinderfietsjes tot moderne e-mountainbikes. Huttopia biedt daarnaast een activiteitenprogramma voor zowel kinderen als volwassenen. Village Lac de Rillé opent de deuren begin juni.