19 juli 2024
Thumbnail voor JIJ&KLM Winterfeest: Het eerste reisagentenfeest in drie jaar

JIJ&KLM Winterfeest: Het eerste reisagentenfeest in drie jaar

ZOETERMEER - Reisbizz was woensdag aanwezig bij het Jij&KLM Winterfeest; georganiseerd om de reisagent in het zonnetje te zetten. Tijdens het feest, dat plaatsvond in SnowWorld Zoetermeer, konden alle genodigden genieten van een buffet en een overvloed aan drankjes. Daarnaast was er een DJ aanwezig om de sfeer er extra goed in te brengen. De avond werd afgesloten met een loterij met als hoofdprijs een volledig verzorgde reis naar Curaçao.


Het laatste agentenfeest van KLM stamt uit 2019, toen het bedrijf haar honderdste verjaardag vierde. Het was voor zowel de organisatie als voor de reisagenten een groot genoegen om weer met z’n allen samen te komen. Voor veel reisagenten was dit dan ook de eerste keer sinds de pandemie.

Namens het Curacao Tourist Board was een cocktailbar aanwezig om de reisagenten de hele avond te voorzien van een divers aanbod aan tropische drankjes. Er werd volop gegeten, gedronken en gedanst en de sportievelingen konden een uur lang skiën of snowboarden. De eerste honderd aanmeldingen konden gebruik maken van deze winteractiviteit.

Prijsuitreiking
Aan het einde van de avond werden een aantal leuke prijzen uitgedeeld onder de aanwezige reisagenten. Nadat een drietal reisagenten een KLM koffer in ontvangst mochten nemen, werd het tijd om de hoofdprijs van een volledig verzorgde reis naar Curacao aan iemand toe te wijzen. Jennifer Vigelandzoon van Personal Touch Travel (Den Haag) was met lotnummer 124 de gelukkige en mocht de prijs in ontvangst nemen.

Wil je meer zien van de avond en ben je benieuwd naar de foto's die Reisbizz heeft geschoten tijdens het Jij&KLM Winterfeest? Bekijk dan de sfeerimpressie op de Facebook-pagina van Reisbizz.