7 september 2024
Thumbnail voor Jill Verhoeven over TUI Small & Friendly: ‘Als je maar kunt ontsnappen aan de drukte’

Jill Verhoeven over TUI Small & Friendly: ‘Als je maar kunt ontsnappen aan de drukte’

RIJSWIJK - Met het TUI Small & Friendly aanbod biedt de reisorganisatie kleinschalige accommodaties, weg van waar iedereen heen gaat. Voor de reiziger die op zoek is naar een authentieke ervaring en zich laat verrassen door de omgeving en lokale gastvrijheid. Jill Verhoeven, Manager Business Development, licht in Reisbizz Magazine een aantal van deze accommodaties uit.


Veel van de Small & Friendly-appartementen of hotels liggen in een landelijke, ongerepte omgeving. Maar ook boetiekhotels, verborgen in grote steden als Marrakesh, zijn te vinden in het aanbod van TUI. “Als je maar even kunt ontsnappen aan de drukte.  De accommodaties zijn kleinschalig en ademen sfeer. Het personeel is vriendelijk en je vindt er lokale, authentieke producten. In de lijn vallen bestemmingen die bereikbaar zijn met de auto tot verre vliegreizen: als het maar Small & Friendly is”, aldus Jill.

In Reisbizz Magazine geeft Jill een aantal voorbeelden uit het aanbod. Zo vertelt ze over B Bou Cortijo Bravo in Zuid-Spanje, op een half uur rijden van de luchthaven van Malaga. “Hier kijk je uit over de avocado- en wijnranken aan de oever van de Rio Vélez. Binnen de poort van deze voormalige hoeve is het goed vertoeven. Of je nu een duik in het zwembad neemt, of met een broek op je ligbed relaxt. Of natuurlijk wanneer je smult van de typisch Andalusische gerechten in het restaurant. Want dineren with a view doe je op het terras met zicht op de vallei”, vertelt Jill.

B Bou Cortijo Bravo

Of ga weg van de massa en geniet puur van de rust bij Hotel Restaurant de la Rançonniere. “Deze sfeervolle accommodatie bestaat uit een oude kasteelhoeve en ligt aan de rand van het vredige Crépon in Frankrijk. Door de landelijke rust en de prachtig gerenoveerde suites waan je je bijna in een andere wereld waar jij aan het hoofd staat van een groot rijk.”

Wil je meer tips over de Small & Friendly accommodaties van TUI? Lees dan het hele artikel in de Couleur Locale Special van het Reisbizz Magazine.