14 april 2024
Thumbnail voor Joke Nuijs Buitenlandsche Zaken: Wij geloven in het product Collections

Joke Nuijs Buitenlandsche Zaken: Wij geloven in het product Collections

ROTTERDAM - Kort na de bekendmaking dat Travel Impressions in Nederland zou stoppen begonnen de radertjes bij Joke Nuijs al te draaien. De omdenker uit Rotterdam zette dit om in handelen. Samen met Tim en Hilda van Avila Reizen gelooft ze in het product COLLECTIONS. Reisbizz sprak met de eigenaresse van Buitenlandsche Zaken.


Toen het slechte nieuws Joke bereikte dat Travel Impressions haar activiteiten ging staken in Nederland, gingen de radertjes in haar hoofd direct draaien. “In zeer korte tijd hebben wij samen met Hilda en Tim de koppen bij elkaar gestoken en de neuzen dezelfde kant op gekregen. Met heel veel plezier gaan wij dit nieuwe avontuur met hen aan.”

Kruisbestuiving
De beide reisondernemers blijven beiden hun eigen identiteit behouden en bundelen hun krachten in het nieuwe luxe label COLLECTIONS. “Met de drie ervaren rotten in het vak, Sharon Staleman, Judith van der Knaap en Samantha Koeman, kunnen wij het serviceniveau hoog houden. Snel kunnen schakelen en goede bereikbaarheid zijn belangrijke pijlers voor COLLECTIONS. Het is een fantastische kruisbestuiving met Avila Reizen waarbij Culinaire- en Luxe reizen elkaar goed weten te vinden”, sluit Joke af.