17 mei 2024
Thumbnail voor Judith en Anja (ANWB Reizen): ‘ANWB-ledenreizen ook te verkopen door de reisagent’

Judith en Anja (ANWB Reizen): ‘ANWB-ledenreizen ook te verkopen door de reisagent’

SCHIPHOL - FOX, Pharos en ANWB Kampeerreizen zijn dit jaar samengevoegd tot één merk: ANWB Reizen. Reisbizz Magazine sprak met Judith van der Zwaard en Anja van Overbeeke, van het sales- en retailteam, voor een update over hoe het nu met ANWB Reizen gaat en wat de samenvoeging betekent voor reisagenten.


Judith en Anja vertellen over de lastige tijd waar ze zich momenteel in bevinden doordat de reisorganisatie zich vooral richt op verre bestemmingen. “Daarnaast helpt het ook niet dat we veel rondreizen aanbieden, en die zijn nu minder in rek dan de gewone pakketreizen.” In Reisbizz Magazine vertellen de dames meer over hoe de organisatie is omgegaan met de coronacrisis.

Verder gaan de dames in op het samenvoegen van de merken, het afscheid nemen van de bekende en geliefde merknamen FOX en Pharos en de voordelen van het opereren onder één naam.

De reisagent is nog altijd een belangrijk onderdeel in het verkopen van de reizen en Anja en Judith willen daarom de reisagent betrokken houden. “Voorzichtig zijn we weer begonnen met salesbezoeken.” Ook vertellen ze over belangrijke zaken die de reisagent moet weten, zoals de verkoop van ANWB-ledenreizen die reisagenten kunnen aanbieden.

Wil je meer weten over de samenvoeging van de merken en de plannen die ANWB Reizen heeft met de reisagent? Lees dan het hele gesprek met Judith en Anja in het nieuwe Reisbizz Magazine.