24 juli 2024
Thumbnail voor Kataklon nieuwe Griekse vertrekhaven voor Norwegian Cruise Line

Kataklon nieuwe Griekse vertrekhaven voor Norwegian Cruise Line

AMSTERDAM - Norwegian Cruise Line (NCL) heeft de toevoeging van Kataklon (Olympia) als haar nieuwe vertrekhaven in Griekenland aangekondigd. Vanaf half september dit jaar kunnen reizigers die datzelfde jaar meevaren op één van de Middellandse Zee cruises van Norwegian Getaway aan boord gaan in de Ionische haven.


De aankondiging markeert de eerste keer dat NCL een tweede vertrekhaven in Griekenland heeft toegevoegd, als onderdeel van de voortdurende verkenning van nieuwe reisroutes en in samenwerking met de Griekse regering. De aankondiging is een vervolgstap na de recente introductie van Norwegian Jade in Athene (Piraeus). NCL wil hiermee de aanwezigheid in Europa verder vergroten. Tot en met 2023 is NCL van plan om negen schepen in Europa te plaatsen.

“Griekenland heeft bewezen een droombestemming te zijn, met Norwegian Jade’s eerste Griekse Eilanden reizen die uitverkocht waren kort na de aankondiging”, stelt Eamonn Ferrin, Norwegian Cruise Line Vice President van International Business. “Met zo’n sterke vraag, zijn we blij om ons aanbod in Griekenland uit te breiden.”