19 juli 2024
Thumbnail voor Komfly organiseert deze zomer chartervluchten van Maastricht naar Al Hoceima

Komfly organiseert deze zomer chartervluchten van Maastricht naar Al Hoceima

Reisorganisatie Komfly, gespecialiseerd in zogeheten etnisch verkeer voor Nederlanders met een migratieachtergrond, organiseert deze zomer chartervluchten van Maastricht Aachen Airport naar Al Hoceima in Marokko. Dat gebeurt in samenwerking met Corendon.

Corendon vliegt voor Komfly tussen 10 juli en 28 augustus wekelijks (elke woensdag) op deze route, zo heeft de Limburgse luchthaven bekendgemaakt. De vluchten kunnen geboekt worden via de website van Komfly. Uiteraard kunnen ook Nederlanders zonder migratieachtergrond ervan gebruikmaken voor een vakantie in Marokko.

Dean Boljuncic, head of commercial development van Maastricht Aachen Airport, is blij met de komst van de vluchten naar Al Hoceima: “Nederlanders gaan graag naar Marokko! Het is een prachtig land met een hele eigen cultuur. Ook Nederlanders met Marokkaanse roots brengen hun vakantie graag door in Marokko. Een strandvakantie aan het turquoise water van de Middellandse Zee wordt geregeld gecombineerd met het bezoeken van familie en vrienden."

Corendon vliegt deze zomer ook van Maastricht naar Antalya, Burgas, Heraklion, Málaga, Palma de Mallorca en Zakynthos. Andere passagiersmaatschappijen die op de luchthaven actief zijn, zijn Ryanair en Pegasus Airlines.