20 april 2024
Thumbnail voor Laatste kans: meld je aan voor het Travel Dates live evenement

Laatste kans: meld je aan voor het Travel Dates live evenement

SCHIPHOL - Er zijn nog plaatsen vrij voor het live evenement Travel dates, dat wordt georganiseerd door een tiental touroperators en een airline. Op 29 maart en 12 april kunnen reisagenten elkaar en de deelnemende organisaties weer live ontmoeten, en kan er worden bijgepraat.


De reisagent wordt op deze dagen ontvangen met een lekker drankje en een warme hap, om vervolgens te worden bijgepraat over alle nieuwtjes van de deelnemende touroperators en airline.

De organisaties die deelnemen zijn American Airlines, &Olives Travel, Buro Scanbrit, Fly to the West, De Jong Intra, Rondreisshop, Special Traffic, Style in Travel, Sunair Vakanties, Travel Trend, en Weg van de Massa. American Airlines zal enkel 29 maart aanwezig zijn.

Op 29 maart vindt het evenement plaats in Zwolle op het kantoor van Fly to the West en start om 16:30. Rond 21:00 vindt de borrel plaats. Op 12 april vindt het evenement plaats in Rotterdam, in Grand Café De Horizon op Rotterdam The Hague Airport, en wordt hetzelfde schema aangehouden.

Aanmelden kan via deze link.