26 mei 2024
Thumbnail voor Lisa de Groot en Carola van Gelstwijk winnen iPad van Brand USA

Lisa de Groot en Carola van Gelstwijk winnen iPad van Brand USA

Lisa de Groot van Victoria CamperHolidays  en Carola van Gelstwijk van The Travel Club zijn de gelukkige winnaars van een Apple iPad. De Groot en van Gelstwijk wonnen de iPad bij een winactie van het USA Discovery Program van Brand USA.

Deelnemers van de actie moesten minimaal 5 nieuwe badges te behalen in het USA Discovery Program om kans te maken op de hoofdprijs. De interactieve online training, gemaakt en beheerd door het toerisme bureau, biedt USA-verkoopspecialisten de kennis en vaardigheden die volgens hen nodig zijn om reizen naar de VS effectiever aan klanten te verkopen. In de periode van juni tot en met november maakte de reisprofessionals kans op het winnen van een Apple Watch of iPad.

De site van Brand USA behandelt de diverse bestemmingen, van staten tot regio’s, en belevenissen die beschikbaar zijn in de VS. “Naast een uitgebreid trainingsprogramma is het ook een handige online referentie voor wanneer je in gesprek bent met klanten. Er zijn verschillende zogenoemde badges te behalen. De bestemming Amerika leent zich natuurlijk perfect om een korte, effectieve training te verzorgen. Je kunt dus in korte tijd je kennis een boost geven en geheel naar eigen wens en tijd de trainingen volgen”, legt het toerisme bureau uit.