19 juli 2024
Thumbnail voor Live to Travel: Reizen naar oranje gebieden met volledig dekkende verzekering

Live to Travel: Reizen naar oranje gebieden met volledig dekkende verzekering

ALMERE – Live to Travel gaat net als andere collega’s uit de branche, reizen naar oranje gebieden uitvoeren. Met het hoofdkantoor in België heeft de verre reizen specialist een belangrijke troef in handen. Waar Nederlandse verzekeraars niet altijd bijstand bieden, biedt de Belgische verzekeraar VAB dit wel.


Voorwaarde voor het afsluiten van deze verzekering is wel dat de reis bij een Belgische organisatie ondergebracht wordt. “Wij kunnen de boekingen onderbrengen bij onze collega's in België, waarbij zij de mogelijkheid bieden om deze verzekering bij te boeken”, meldt Eveline van der Waal, managing director van Live to Travel, in een reactie.

Kantoor in Nederland blijft aanspreekpunt
“De reizigers op de polis mogen een andere nationaliteit hebben dan de Belgische. Ook mogen de reizigers gewoon vanuit Nederland (of andere landen) vertrekken”, vervolgt Eveline. “Indien men boekt via ons kantoor in België, dan vervallen de voorwaarden van het Nederlandse kantoor. Ons kantoor in Nederland blijft uiteraard wel het aanspreekpunt voor de reisagent. We zijn als team heel blij dat we op deze manier onze reizigers goed kunnen verzekeren zowel voor als tijdens de reis.”