19 juli 2024
Thumbnail voor Luchtvaartexpert Joris Melkert (TU Delft) spreker op BTMClub New Year Brunch 1.5

Luchtvaartexpert Joris Melkert (TU Delft) spreker op BTMClub New Year Brunch 1.5

SCHIPHOL - Joris Melkert spreekt op 6 januari tijdens de BTMClub New Year Brunch over de toekomst van zakelijke mobiliteit. Joris is universitair docent aan de TU Delft. Hij is als geen ander in staat om op een begrijpelijke en luchtige wijze uitleg te geven over luchtvaart en andere vormen van zakelijke mobiliteit en praat de bezoekers bij over zaken als elektrisch aangedreven vluchten en waterstof.


Melkert is een graag geziene gast in radio- en tv programma’s en is tweemaal spreker geweest tijdens de BTMConference. Hij is goed bekend met de doelgroep die de BTMClub en BTMConference bedienen. Joris stelt het op prijs om vooraf vragen ontvangen van de deelnemers zodat hij in kan gaan op prangende vragen.

In 2019 werd hij door studenten van de TU Delft verkozen tot Beste Docent. “De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (LR) zou gewoon niet zonder Joris kunnen”, stelde Studievereniging VSV ‘Leonardo da Vinci’ in haar nominatie. “Het aantal vakken en projecten waar hij aan is verbonden, is fenomenaal”, aldus zijn oorkonde.

De BTMC New Year Brunch 1.5* vindt op 6 januari 2022 plaats in de SKYLounge van het Corendon Village Hotel, met uniek uitzicht op de Corendon Boeing 747 en de start- en landingsbanen van Schiphol. Tijdens het evenement wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Programma:
09.30-10.00 - Ontvangst en registratie

10.00-10.10 - welkom door Corendon en BTMClub

10.10-11.00 - Joris Melkert

11.00-13.00 - netwerkbrunch en proosten op het nieuwe jaar.

*Het is een geplaceerd evenement in een goed geventileerde ruimte waarbij de 1.5 meter in acht wordt genomen en de corona QR code check verplicht is.

Meld je snel aan. Er geldt een maximum van 50 personen! BTMClub leden en genodigden hebben kosteloos toegang. Niet leden betalen €59

Locatie:
Corendon Village Hotel, Schipholweg 275, Badhoevedorp. Parkeren op het eigen parkeerterrein aangeboden door het hotel.

Meld je aan via deze link