17 mei 2024
Thumbnail voor Luxe label Collections aanwezig bij het Reisbizz Festival in Beekse Bergen

Luxe label Collections aanwezig bij het Reisbizz Festival in Beekse Bergen

SCHIPHOL – Niet alleen Avila Reizen maar ook luxe label Collections zal aanwezig zijn op 3 september aanstaande bij het Reisbizz Festival in Beekse Bergen. Wessel de Werk en Sonja Westerveld kijken enorm uit naar een ontmoeting met de reisagenten.


“We informeren de reisagenten over onze plannen voor het najaar, waarbij vooral het Midden-Oosten centraal staat. Ook hebben wij een aantal zeer bijzondere groepsreizen klaarstaan. Daarnaast richten we onze blik op Oceanië als reisbestemming voor begin 2024”, meldt Wessel.

Programma
Gedurende de ochtend neem je als reisagent deel aan verschillende workshops gegeven door onze partners. In de middag geniet je samen met je eventuele introducees van de Beekse Bergen. Wandel lekker rond, of ontdek de wereld van de Beekse Bergen met je eigen auto. Naast het volgen van de workshops is het ook mogelijk om rustig één op één bij te praten. In de stands van de verschillende deelnemers is er aandacht voor productpresentaties, zodat je op één dag zoveel mogelijk informatie tot je kunt nemen. Collections, is één van de partners tijdens het Reisbizz Festival.
Borrel
In de loop van de middag staat er een gezellige borrel in festivalsfeer op de planning waar onze partners tot jouw beschikking staan. Er is tevens een infogame waarbij je ook nog eens fantastische prijzen kunt winnen.

Wil jij er ook bij zijn op zondag 3 september? Schrijf je dan nu in.